La deshumanització tecnològica

 

Durant els últims dos segles la ciència ha estat el motor de desenvolupament i del benestar de la humanitat. Però, és sempre així o hi ha avanços que se censuren en virtut d'interessos polítics i econòmics? Ara vivim en un món molt estrany, on la pobresa i l'escassetat són la pauta comuna. Realment amb els avanços tecnològics hauríem de viure en una espècie de paradís on l'abundància i la riquesa foren arreu del món. Però certes tecnologies ens han estat censurades per evitar assolir una millor qualitat de vida i l'únic que han fet és enriquir les grans fortunes de la famosa elit del New World Order. És per això que des de la revolució industrial milers de patens han estat repudiades o comprades per grans companyies per tal de silenciar-les, ja que obrir un mercat suposa tancar un altre.

La llista d'inventors sota el suborn, amenaça o mort és extensa. Nicola Tesla va idear la forma en què el corrent arribés a tothom sense cables ni comptadors. Wilhelm Reich, podia fer ploure allà on volgués mitjançant l'energia etèria de l'orgon. Viktor Grebenninkov inventà la tecnologia antigravitatòria. Stanley Meyer i Arturo Estevez Varella varen inventar un motor d'explosió que transforma l'aigua en hidrogen, una energia barata, renovable i neta. En els avanços en medicina i les farmacèutiques hi ha molts casos, ja que la malaltia és un gran negoci.

El senyor Harry Hoxey va crear una cura contra el càncer que arribà a un 90% d'efectivitat i en Raymond Rife idear un microscopi per tal de separar el teixit maligne, ambdós varen ser defenestrats per l'AMA, un lobby mèdic i per l'Institut Rockefeller, respectivament. També Linus Pauling va aconseguir mantenir a ratlla totes les malalties cardiovasculars amb un senzill remei que mai va ser acceptat per la medicina oficial. I així és com, en realitat, l'avanç està lligat de forma intrínseca al retrocés. No ens deixaran, no volen, no els convé que tinguem una merescuda qualitat de vida. Potser som massa gent al planeta i no seria sostenible, però això ja és una altra història. Aloha