Per molts anys, Tot Cerdanyola!

L'alcalde Carlos Cordón felicita el TOT en el seu 35è aniversari

En primer lloc, moltes gràcies per donar-me l’oportunitat de dirigir-vos unes paraules de felicitació en aquest especial. 35 anys no es fan cada dia. Les vostres pàgines han relatat la vida i el punt de vista de molts cerdanyolencs i cerdanyolenques. Sens dubte, configuren part de la memòria immortal de Cerdanyola

Moltes informacions que recolliu no sortiran mai a un telenotícies nacional, i si ho fan serà només de tant en tant. Però serveixen per informar els veïns i veïnes del dia a dia de la realitat social i política de la seva ciutat; serveixen per apropar a la ciutadania projectes que no tenen altaveu, punts de vista que reflecteixen la pluralitat del nostre municipi, silencis clamorosos que poden deixar de ser-ho a través de la vostra publicació.

Aprofito aquestes línies per reivindicar el paper que han d’exercir els mitjans locals en una era d’incertesa i fake news. I és que la vostra fortalesa es basa precisament en el compromís amb la veracitat i el desenvolupament de l’entorn més pròxim. Només cal veure que si el mitjà de comunicació local ajuda al desenvolupament social i econòmic del seu entorn geogràfic, s’estarà ajudant a si mateix. 

Teniu a les vostres mans el gran privilegi i la gran responsabilitat d’incidir diàriament en la identitat col·lectiva de la comunitat, en el que ens interessa i ens uneix, així com fixar les lliçons apreses de la nostra història compartida. 

Per molts i molts anys!

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.