L'hoquei, oportunitat de futur per a la ciutat

Article d'opinió de l'entrenador del Cerdanyola Club d'Hoquei, Andi Colaianni

Avui explicaré una història que comença amb ulls de foraster. La mirada que vaig tenir en visitar Cerdanyola per primera vegada. Això va ser l'any 2016, convidat per un amic que en aquell moment treballava al Cerdanyola CH com a entrenador, Diego Mir, vaig venir a treballar al Campus de Nadal organitzat pel club.

Vol des de Buenos Aires, 12 hores d'avió i arribada a Barcelona, ​​ciutat olímpica, la proximitat entre Cerdanyola i la ciutat comtal no és un detall petit. D'inici, això ja ens captiva als amants de l'esport. Tinc molts records d'aquests jocs olímpics tot i que en aquell moment tan sols era un nen de 8 anys.

En arribar a Cerdanyola, a primera vista no em va sorprendre molt, fins que vaig arribar a Can Xarau. Vaig veure el pavelló i vaig quedar impactat. Vaig percebre que havien passat grans jugadors per aquí i havien succeït coses importants. Després vaig girar la mirada i vaig veure una altra pista d'hoquei coberta. Vaig començar a caminar una mica més i em vaig trobar amb una altra pista, i ja quan començava a pensar que hi havia alguna cosa que no era normal, em vaig trobar amb una pista més. En total, quatre pistes d'hoquei sobre patins. Una cosa impensable en el meu món de l'esport sobre rodes.

Ara s'entén millor perquè, quan em va arribar la possibilitat de formar part del club l'any 2019, vaig acceptar. El primer que vaig pensar és que el club posseeix el pilar que es necessita per muntar qualsevol estructura esportiva, que és la infraestructura.

Cerdanyola és una ciutat que té tot per convertir-se en un referent de l'hoquei a nivell mundial, un gegant adormit que a poc a poc cal començar a despertar. I el que dic està lluny dels resultats esportius, parlo de la transcendència que podria tenir la ciutat.

Quan penses en Cerdanyola penses en hoquei. Sens dubte és un lloc històric, no només per ser el degà, sinó també per ser un parc d'atraccions per als amants de l'hoquei.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.