Tots portem a dins un o una irresponsable

Crítica teatral dels cerdanyolencs Mag Igor (mag i humorista) i Víctor Cortada (community manager)

Oi que alguna vegada t’has vist en una situació de la qual pensaves que no series capaç de sortir-ne, però gràcies a les teves amigues has vist solució? Doncs l’obra “Les Irresponsables”, representada el passat 11 de març a l’Ateneu, és un reflex dels embolics que es generen en els grups d’amics i amigues.

Gràcies a l’excel·lent interpretació de Cristina Genebat, Nora Navas i Marta Marco, l’espectador coneixerà la Fabi, la Núria i la Lila; tres amigues que passen un cap de setmana a un apartament de luxe per tal d’oblidar la ruptura amorosa d’aquesta última.
L’obra escrita per Javier Daulte i dirigida per Sílvia Munt pren com a punt de partida aquesta escapada entre amigues, en què la solució que troben les protagonistes davant els entrebancs que se’ls presenten fan que el públic gaudeixi de 75 minuts de comèdia que escala en surrealisme minut a minut.

Quan aparentment tot està solucionat, sempre sorgeix un nou problema, del qual hauran de sortir actuant d’una manera que, a priori, mai haurien imaginat, convertint-se així en unes irresponsables. Les veurem ballar, plorar, cantar i cridar; perquè al cap i a la fi, la vida és un Dragon Khan d'emocions.

Tanmateix, la música reforça el fil argumental de la representació, ja que apareix de manera puntual per definir l’estat en què es troben les protagonistes: passant de la tristesa del Ne me quitte pas de Jacques Brel a l’eufòria del What A Life de Scarlet Pleasure.
Les situacions en què es troben la Lila, la Núria i la Fabi fan que el públic es pugui reconèixer amb les decisions que prenen. Perquè, qui no ha estat un irresponsable alguna vegada per ajudar les seves amistats?

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.

Més informació