Ingredients per 4 racions
-
200 g d'arròs basmati
-
100 g d'arròs salvatge
-
200 g de pèsols frescos (esbajocats)
-
120 g de raves
-
½ porro
-
1 ceba de Figueres
-
2 tomàquets madurs
-
sal
-
pebre negre
-
el suc de 2 llimones
-
oli d'oliva verge extra
-
unes branques de menta fresca
Preparació
- Feu coure per separat l'arròs basmati i l'arròs salvatge, en aigua salada abundant, segons la informació del fabricant. Coleu-lo i refresqueu-lo sota l'aigua de l'aixeta.
- Escaldeu els pèsols en aigua salada, uns 30 s, i poseu-los en aigua gelada.
- Peleu i elimineu les llavors dels tomàquets i talleu-los a daus.
- Peleu la ceba i piqueu-la.
- Netegeu el porro i piqueu-lo finalment.
- Renteu els raves i talleu-los molt fins, amb una mandolina.
- Barregeu els arrossos amb els pèsols, la ceba, el porro i el tomàquet, triturat.
- Salpebreu-lo i amaniu-ho amb el suc de llimona i l'oli d'oliva. Afegiu-hi les raves i unes fulletes de menta fresca.