- Persones: 6
- Temps de preparació: 20 minuts
- Diicultat: Fàcil
Ingredients
1 massa de pasta fullada rectangular
250 gr de formatge mascarpone
1 cda de mel
1 cda de Baileys
250 gr de cireres
250 gr de maduixes
1 cda d'ametlles filetejades o festucs
1 llimona
Pals de broquetes
Preparació
- Disposar en una safata per a forn la massa de pasta fullada. Punxar-la lleugerament perquè no s'aixequi. Cuinar-la fins que estigui daurada i cruixent.
- Barrejar el formatge mascarpone amb la mel i la cullerada de Bailey. Afegir a poc a poc cada ingredient per assegurar-nos que no quedi molt dolç o intens de sabor. Afegir un polsim de la ratlladura de llimona.
- Netejar les maduixes, tallar-les al mitjà o a cambres i posar-les en un bol amb 1 cdita de sucre integral o panela. Netejar i descarnar les cireres.
- Estendre la mescla de formatge Mascarpone damunt de la base de pasta fullada i col·locar per damunt les maduixes i les cireres.
- Espolvorejar amb la ratlladura de llimona i les ametlles o festucs.
- Amb les fruites restants muntar unes broquetes per acompanyar