Coca ràpida de maduixes, cireres i mascarpone

 

  • Persones: 6
  • Temps de preparació: 20 minuts
  • Diicultat: Fàcil

 

Ingredients

 

1 massa de pasta fullada rectangular

250 gr de formatge mascarpone

1 cda de mel

1 cda de Baileys

250 gr de cireres

250 gr de maduixes

1 cda d'ametlles filetejades o festucs

1 llimona  

Pals de broquetes

 

Preparació 

 

  1. Disposar en una safata per a forn la massa de pasta fullada. Punxar-la lleugerament perquè no s'aixequi. Cuinar-la fins que estigui daurada i cruixent.
  2. Barrejar el formatge mascarpone amb la mel  i la cullerada de Bailey. Afegir a poc a poc cada ingredient per assegurar-nos que no quedi molt dolç o intens de sabor. Afegir un polsim de la ratlladura de llimona.
  3. Netejar les maduixes, tallar-les al mitjà o a cambres i posar-les en un bol amb 1 cdita de sucre integral o panela. Netejar i descarnar les cireres.
  4. Estendre la mescla de formatge Mascarpone damunt de la base de pasta fullada i col·locar per damunt les maduixes i les cireres.
  5. Espolvorejar amb la ratlladura de llimona i les ametlles o festucs.
  6. Amb les fruites restants muntar unes broquetes per acompanyar