- Persones: 4
- Temps de preparació: 30 minuts
- Dificultat: Fàcil
Ingredients
600 gr. carn de be rostida
8 coques de blat de moro
Enciams variats (ruca, enciam, escarola...)
2 iogurts grecs
1 dent d'all
1 ram de menta fresca o coriandre
2 cebes
Oli d'oliva
Tomàquet en oli
Preparació
- En una paella, saltegem la ceba a foc lent fins que aquesta comenci a caramel·litzar-se, reservem.
- En un recipient, barregem l'all picat molt fi amb el iogurt i la menta o el coriandre. Reservem.
- Estirem les coques de blat de moro i disposem en elles la carn de be rostida, la ceba confitada, unes tires de tomàquet sec hidratat en oli, la mescla de iogurt i un grapat de variat d'enciams.
- Enrotllem les coques i fornegem durant 3-4 minuts a 200º fins que aquestes comencin a daurar-se. Servim.