"Fajitas" de be

 

  • Persones: 4
  • Temps de preparació: 30 minuts
  • Dificultat: Fàcil

 

Ingredients

 

600 gr. carn de be rostida

8 coques de blat de moro

Enciams variats (ruca, enciam, escarola...)

2 iogurts grecs

1 dent d'all

1 ram de menta fresca o coriandre

2 cebes

Oli d'oliva

Tomàquet en oli

Preparació

 

  1. En una paella, saltegem la ceba a foc lent fins que aquesta comenci a caramel·litzar-se, reservem.
  2. En un recipient, barregem l'all picat molt fi amb el iogurt i la menta o el coriandre. Reservem.
  3. Estirem les coques de blat de moro i disposem en elles la carn de be rostida, la ceba confitada, unes tires de tomàquet sec hidratat en oli, la mescla de iogurt i un grapat de variat d'enciams.
  4. Enrotllem les coques i fornegem durant 3-4 minuts a 200º fins que aquestes comencin a daurar-se. Servim.