Fulles de remolatxa fresca amb arròs i vinagre

-

 

Ingredients

  • 250 g d'arròs
  • 3-4 grans d'all
  • 400 g de fulles de remolatxa fresca
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 culleradeta de vinagre Forvm
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva verge extra

 

Preparació

  1. Coeu l'arròs en aigua salada 16 min, escorreu-lo, refresqueu-lo i reserveu-lo.
  2. Renteu i eixugueu les fulles de remolatxa, i trossegeu-les.
  3. Peleu els grans d'all i talleu-los a làmines.
  4. Escalfeu una paella ampla amb unes gotes d'oli, daureu-hi els alls i afegiu-hi les llavors de comí i les fulles de remolatxa; salteu-ho a foc mitjà 10 min.
  5. Afegiu-hi l'arròs i el vinagre Forvm, i salteu-ho 5 min, abans de servir-ho.