- Persones: 4
- Temps de preparació: 20 mins
- Dificultat: Fàcil
Ingredients
1 Focaccia Mediterrània
2 calamars per a planxa, nets d'interns
2 tomàquets petits madurs
1 cebeta
1 dent d'all
1 cdita de grans de pebre verd
3 ametlles torrades i pelades
Sal i pebre
2 cdas d'oli d'oliva
Julivert picat
Preparació
- Pela la cebeta i la dent d'all. Talla la primera en discos fins i el segon en làmines. Talla els tomàquets en quarts.
- Escalfa una paella mitjana a foc mitjà-alt. Asseca els calamars amb una mica de paper absorbent i presenta'ls sobre la paella. Afegeix-los una mica d'oli d'oliva i deixa que es daurin a foc viu un minut per cada costat. Afegeix sal i pebre; reserva'ls en un plat pla.
- Escalfa de nou la paella i presenta la cebeta. Deixa que es dauri sense moure-la uns segons, afegeix les làmines d'all, les ametlles picades i una mica d'oli. Quan les làmines d'all es daurin, afegeix els grans de pebre verd. Espera 5 segons més i afegeix el tomàquet. Baixa el foc i deixa cuinar no més d'un minut.
- Mentrestant, talla els calamars en seccions més petites, aparta la paella del foc i afegeix-los juntament amb el suc.
- Presenta la Focaccia oberta i torrada sobre plat pla. Reparteix el contingut de la paella damunt i acaba amb julivert picat.