Arriba la 'Jornada de Consum Responsable i Alimentació' a Ripollet

Els ajuntaments de Cerdanyola, Ripollet, Montcada i Reixac i Barberà treballen conjuntament per l'impuls de l'economia social i solidària amb el projecte 'SSEguim Treballant'

 

 

Arriba a Ripollet la 'Jornada de Consum Responsable i Alimentació', una xerrada que s'emmarca dins el projecte 'SSEguim Treballant'. La xerrada constarà d'una Taula d'experts que parlaran de diferents vessants del consum responsable a l'alimentació.

  

  

Entre els ponents es troben Ariadna Pomar, que parlarà d'"Agroecologia i sobirania alimentària"; Àngels Blanco i "L'experiència de l'horta social a Ripollet i el consum de proximitat", Marta Pons amb el "Malbaratament alimentari i xarxes per l'aprofitament dels aliments", Alba Cánovas i "Espigoladors, una experiència pionera en la recuperació de productes de pagès: Es im-perfect" i, per acabar, Daniel Borrell, que parlarà d'"Accions per l'aprofitament dels aliments a les nostres llars".

  

  

La jornada se celebrarà el 28 de maig entre les 18 i les 20 h a la sala d'actes del Centre Cultural de Ripollet (Rbla. Sant Jordi 2-4).

 

Què és l'ESS?

 

ESS, o SSE en anglès, és l'abreviatura d'Economia Solidària i Sostenible: un forma de consum que fa partícip a tot el conjunt de la societat. Amb un consum responsable es pot aconseguir augmentar la qualitat de vida present i futura de la societat amb garanties de treballar pel benestar general, solidari i sense ànim de lucre.

Els ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès, Ripollet i Montcada i Reixac estan treballant de forma conjunta per donar a conèixer a la ciutadania aquesta consciència de consum amb diferents projectes. Una d'aquestes iniciatives és el projecte 'SSEguim treballant', que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.