Màgia i misteri en la "Harry Potter Week" de Ripollet

Del 25 al 28 de juny, Ripollet acollirà activitats entorn del món de Harry Potter

 

Ripollet acollirà una setmana dedicada a Harry Potter
Ripollet acollirà una setmana dedicada a Harry Potter | Warner

 

 

Les històries i la màgia de Harry Potter es passejaran per Ripollet del 25 al 29 de juny. Durant aquests dies, se celebrarà la "Harry Potter Week", que comptarà amb activitats al voltant de la saga literària i cinematogràfica.

 

La setmana començarà el dilluns 25 de juny, a les 18.30 h a la Biblioteca, amb un trivial de les novel·les de Harry Potter. L'endemà, la cuina del Centre Cultural acollirà el 'Taller de cuina d'Hogwarts' a les 18 h.

 

Dimecres 27, la companyia Descargolats Teatre organitzarà el 'Roomscape al 9 ¾' a les 18 h al Casal de Joves. Ja dijous, el mateix Casal de Joves acollirà un taller de dibuix a les 18 h entorn del món de Harry Potter. Com a cloenda de la "Harry Potter Week", el pati del Centre Cultural es convertirà en un cinema a la fresca per projectar, amb entrada lliure, "Harry Potter i la pedra filosofal".

 

Totes les activitats de la "Harry Potter Week" són gratuïtes i adreçades a joves a partir de 12 anys. Serà necessari, però, inscriure's a alguns dels tallers. Per fer-ho us podeu adreçar a kftoripollet@gmail.com.

 

La iniciativa està impulsada per la regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Ripollet i la Biblioteca Municipal i s'emmarca en el programa "Any del llibre".