Afectacions a l'R4 i l'R7 per un nou robatori de cable de catenària, entre Sabadell Sud i Cerdanyola

A les 11h els tècnics d'Adif ja han reparat els danys causats degut a un robatori de cable de catenària i s'està recuperant progressivament el servei ferroviari

L'R4 i l'R7 registren aquest dimecres al matí noves afectacions en la circulació per un nou robatori de cable de catenària. Aquest cop la sostracció s'ha produït entre Sabadell Sud i Cerdanyola, segons han informat Renfe i Adif. Això obliga a circular per via única entre Sabadell Sud i Montcada Bifurcació a l'R4, restricció que només permet que circulin dos trens per hora i sentit.

A l'R7, el tram entre Cerdanyola Universitat i Cerdanyola es fa per carretera, mentre que entre aquesta última parada i Fabra i Puig els viatgers poden agafar els trens de l'R4. Tècnics d'Adif estan treballant per reparar els danys provocats pel robatori. Les dues companyies estan informant a través dels seus canals de comunicació i atenció al client.

Segons informa el servei de Rodalies a les seves xarxes socials, a les 11h els tècnics d'Adif ja han reparat els danys causats degut a un robatori de cable de catenària i s'està recuperant progressivament el servei ferroviari per les dues vies entre Sabadell Sud i Montcada Bifurcació.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.