Àngels Font Guiteras presentarà la seva obra 'Finestres' a Cerdanyola

L'artista ofereix una mirada distintiva a través de la seva exposició “Finestres”.

El proper dimecres 5 de juny de 2024 l'espai del B'art del teatre Ateneu inaugurarà l'exposició 'Finestres' de l'artista Àngels Font Guiteras. La inauguració oficial d'aquesta exposició serà dimecres 5 de juny a les 19.30h, però ja es podrà visitar des del dilluns 3 de juny i fins el dilluns 22 de juliol de 2024. 

Aquesta exposició pretén captar l'atenció de l'espectador i convidar-lo a observar; com si es tractés de mirar a través d'una finestra, fixant-nos en els petits detalls de la natura: fulles, troncs d'arbres.. i d'objectes quotidians: marcs, testos, cortines... I tot això dins d'un mon imaginari, un punt oníric, dominat pels colors càlids. Hi ha una barrera subtil entre el mon imaginari i els objectes reals.
La tècnica bàsica és l'aquarel·la, però hi afegeix tècniques d'estampació botànica i d'estampació amb plaques de gelatina.

Qui és Àngels Font Guiteras?

Àngels Font Guiteras és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ofereix una mirada distintiva a través de la seva exposició “Finestres”.

Amb cursos d'art a l'Escola d'Arts i Oficis Illa de Sabadell i a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès, presenta una fusió d'elements naturals i quotidians que conviden a la contemplació.

"Finestres" captura l'essència de la natura i la vida quotidiana, convidant els espectadors a parar-se i apreciar els detalls ocults als paisatges i objectes que ens envolten.

Mitjançant tècniques com l'aquarel·la, l'estampació botànica i l'estampació amb plaques de gelatina, les obres de Font Guiteras revelen una fusió de realitat i d'imaginació.

L'estampació botànica i l'estampació amb plaques de gelatina són les tècniques clau utilitzades per l'artista, les quals donen vida als detalls i textures que defineixen la seva obra.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.