S'anuncien les dates de la preinscripció per a les escoles bressol municipals per al curs 2024-25

A partir del 9 d'abril, les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès faran les jornades de portes obertes

Del 8 al 21 de maig estarà obert el període de preinscripció per sol·licitar una plaça a les escoles bressol municipals per al curs 2024-25. Tot i que l'Ajuntament va anunciar fa uns dies la quarta escola bressol municipal a la ciutat, de moment a Cerdanyola hi ha tres escoles bressol municipals: l’EBM Cordelles, l’EBM Montflorit i l’EBM Turonet 

Més info: L'Ajuntament anuncia una quarta Escola Bressol Municipal a Cerdanyola

 

Com fer la preinscripció?

Per tal de poder accedir a una plaça escolar per al curs vinent s'ha de seguir el procediment que estableix el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per a la preinscripció i la matrícula d’infants per al curs 2024-2025.

La presentació de sol·licituds de preinscripció s’haurà de fer enviant un correu electrònic a la bústia de correu electrònic de l’escola bressol triada com a primera opció, adjuntant-hi una còpia del model de l’imprès oficial de sol·licitud, que es podrà descarregar des de la pàgina web www.cerdanyola.cat/educacio/preinscripcio, degudament emplenat i signat (en format PDF o amb fotografia de la sol·licitud) i les còpies de la documentació oportuna, escanejades o fotografiades.  

En una única sol·licitud es pot demanar, per ordre de preferència, més d’una escola bressol municipal. Segons la normativa vigent, a Cerdanyola es poden sol·licitar qualsevol dels tres centres atès que tot el municipi és zona única en la franja de 0-3 anys.  

 

Portes obertes

A més a més, a partir del 9 d'abril, les tres escoles bressol municipals de Cerdanyola del Vallès donaran a conèixer les seves instal·lacions i projecte educatiu en les jornades de portes obertes.

Escoles Bressol Municipals de Cerdanyola 

EBM Cordelles  

935940169 

ebm.cordelles@cerdanyola.cat 

 

EBM Montflorit  

935865596 

ebm.montflorit@cerdanyola.cat 

 

EBM Turonet 

936920892 

ebm.turonet@cerdanyola.cat 

 

Beques escolars

L’Ajuntament posa a disposició la convocatòria anual de beques escolars, on s’inclouen les escoles bressol municipals, per a aquelles famílies que ho necessitin. Enguany, el termini per a presentar la sol·licitud és de l’1 d’abril fins el 31 de maig de 2024, i aquesta mateixa sol·licitud es deriva, automàticament, per a la seva valoració com a tarifació social sense necessitat de fer cap tràmit més.

Més info: Cerdanyola amplia un 23 % les beques escolars del curs 2024-25

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.