Arrenca la festa major del barri del Turonet

Les diferents activitats es faran al Centre Cívic del Turonet

Arriba el juny, i amb la calor també comencen les festes majors de barri a Cerdanyola del Vallès. Aquest cap de setmana és el torn de la primera: la Festa Major del barri del Turonet, que durant el dissabte 3 i diumenge 4 de juny també coincidirà amb la Festa Major de Serraparera. Durant el cap de setmana es podran gaudir de diferents activitats, que es faran al pati del Centre Cívic del Turonet (carrer de Lepant, 97). 

El dissabte 3 de juny a les 17.30 h es farà una festa infantil amb pintacares i xocolatada i actuació del grup 'Coloraines’. Ja diumenge, es farà la Gran Paella Popular a partir de les 12 h. El dinar estarà acompanyat per una actuació musical, amb espai per ballar. Per gaudir de la paella cal haver comprat el tiquet de forma anticipada a l’associació de veïns.

 

Festa Major de Serraparera

La Festa Major de Serraparera enguany coincideix també amb el primer cap de setmana de juny, en què es realitzaran diverses activitats tant al Centre Cívic de Serraparera, com a la Plaça Univers (davant del Centre Cívic). 

El dissabte 3 a les 18.30 h es podrà gaudir d'una mostra de dansa al Centre Cívic i a la nit tindrà lloc el ball popular amb l'actuació de l'Orquestra Àtrium. El diumenge al matí arrencarà amb un espectacle d'animació infantil i al migdia es farà la ja tradicional 'Paella gegant popular'. El preu és de 4€ i inclou el plat de paella i el tiquet del sorteig.

Més info: Paella i espectacles en la Festa Major de Serraparera

 

Les pròximes festes majors de barris seran les de Sant Martí Xarau el cap de setmana del 10 i 11 de juny i les seguiran les de Canaletes, Turó de Sant Pau, Les Fontetes, Banús, Xarau Santa Eugènia i Montflorit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.