Arriba el concurs 'A l'abril cada paraula val per mil' a Cerdanyola

El concurs estarà en funcionament fins al 30 d'abril i per participar-hi cal omplir la butlleta amb la resposta i dispositar-la a les urnes dels establiments que col·laboren

L’associació Cerdanyola Comerç i Serveis i el Consorci per a la Normalització Lingüística, a través del Servei Local de Català, organitzen la primera edició del concurs lingüístic 'A l'abril cada paraula val per mil'. Per participar-hi, cal recollir la butlleta a qualsevol dels establiments associats que s’hi han sumat o descarregar-la de la web, buscar els cartells repartits per la població, endevinar les frases fetes i dipositar la butlleta en les urnes que hi ha en els establiments. Hi ha temps per participar-hi fins al 30 d’abril.

Els premis seran 1 val de 50 euros per consumir en un restaurant associat i 1 val de 50 euros per consumir en qualsevol comerç o servei associat. El 9 de maig es coneixeran els noms de les persones que hagin guanyat el concurs.

El concurs lingüístic s'emmarca en les actuacions del Pla Ofercat, de foment del català en el comerç, que es desplega al municipi i s'organitza amb el suport del Servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cerdanyola.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.