Comença la Festa Major de Bellaterra

Els dies 6, 7 i 8 de setembre se celebra la Festa Major de Bellaterra amb diferents activitats

 

Els pròxims dies 6, 7 i 8 de setembre, el barri de Bellaterra de Cerdanyola del Vallès celebra la seva Festa Major. Durant tres dies es viuran jornades plenes d'activitats per a totes les edats: Holi, teatre, sopars populars, actuacions musicals, competicions, cursa de carros... 

 

Divendres, sopar de la Penya Blaugrana i pregó

El divendres 6 de setembre, Bellaterra començarà la seva Festa Major amb música. L'escola El Musical oferirà una tarda de cançons i jocs a partir de les 17 h a la Plaça del Pi. A la mateixa plaça, a les 18 h, Can Ninot portarà les titelles pels més petits de Bellaterra. Durant la tarda també s'instal·laran inflables a la plaça.

Ja al vespre, la Penya Blaugrana organitzarà el seu tradicional sopar a partir de les 21.30 h i amb un preu de 8 €. La nit es completarà amb la lactura del pregó a càrrec d'Andrés Rueda, coordinador del grup Bellaterra Protec i amb l'actuació d'Improshow de l'actriu Judit Martín.

 

Dissabte, esports i ball

La jornada de dissabte serà la més esportiva de la Festa Major. Durant el dia es faran competicions de pàdel, futbol, activitats esportives infantils, una classe de Tai-txí, una bicicletada i una cursa de patinets. A més, a partir de les 17 al carrer de Sant Pancraç, es farà la tradicional baixada de carros organitzada per la Unió de Veïns i el Club Bellaterra. 

Aquell vespre la Plaça del Pi acollirà el sopar de la Unió de Veïns, que enguany porta el títol 'Nit surrealista' com un homenatje al pintor català Salvador Dalí. Per posar la cirereta a la nit, es podrà gaudir de l'espectacle 'Wonderland: Dalí al país de les meravelles'. Tot seguit, el DJ Jordi Sayol posarà el toc musical per fer ballar als bellaterrencs i bellaterrenques.

 

Diumenge de paella i fideua

L'últim dia de Festa Major a Bellaterra viurà el tradicional concurs de paelles i fideuas. Serà a partir de les 14 h a la Plaça del Pi. Els premis d’aquest any seran en funció de l’edat del xef de les paelles i les fideuàs (hi haurà dos classificats en cada categoria): Junior Xef (fins a 35 anys), Senior Xef (de 36 a 50 anys) i Veterà Xef (més de 50 anys). També hi haurà premi a la millor paella i la millor fideuà. 

El mateix diumenge s'oferirà una ballada de country, just abans de posar el punt final a tres dies de celebracions amb el Holi organitzat pel Grup Escolta de Bellaterra.

 

Tot seguit pots consultar el programa de Festa Major de Bellaterra.

 

Divendres 6

 

 

Programa del divendres 6

 

 

Dissabte 7

 

Programa del dissabte 7

Programa del dissabte 7

 

Diumenge 8

Programa del diumenge 8