Dimiteix la vocal de l'EMD de Bellaterra, Chus Cornellana, per desavinences amb el president

Chus Cornellana formava part del partit que governa a l'EMD de Bellaterra, Gent per Bellaterra

Aquest mes de desembre, la vocal del govern de l'EMD de Bellaterra, Chus Cornellana, ha presentat la seva renúncia al càrrec al·legant “desavinences conceptuals amb el president de l’EMD” i “tracte discriminatori” per part del mateix president, Ramon Andreu. Ambdós formaven part del partit que governa a l'EMD, Gent per Bellaterra

En aquesta línia, Chus Cornellana manifesta que rebia “un tracte diferent respecte a les altres vocals”: “m’aïllava de moltes coses i he cregut oportú fer-ho constar en la renúncia”, sostenia en declaracions a BellaterraDiari. A més, assegura que el govern de l’EMD “hauria de governar pel poble”. “S’hauria de millorar l’estructura de Bellaterra i aprendre a escoltar, no fer el que és més còmode pel president…”, exclamava. Finalment, la vocal volia deixar palès que no es tracta d’una “dimissió”, sinó que és una “renúncia“.

Cornellana es va presentar per primer cop amb el partit que actualment governa l’EMD de Bellaterra (Gent per Bellaterra) a les eleccions municipals del 2019, uns comicis on també va optar a ser regidora i alcaldable a l’Ajuntament de Cerdanyola.

Amb aquesta i després de la dimissió de la vocal de CulturaMei Barceló, l’octubre de 2021, seria la segona dimissió del trimestre. Amb tot i des de llavors, el president de l’EMD, Ramon Andreu, ha assumit les tasques de la vocal de Cultura fins a incorporar una nova persona, segons fonts de l’EMD.

Amb aquest nou moviment, per tant, els vocals actuals de Gent per Bellaterra serien tres enlloc de cinc, a més del president de l’EMD que també és del mateix partit. Els vocals actuals que acompanyen el president serien Ramon Sans, Tensi Torrecilla i Guillem Nadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.