L'EMD de Bellaterra engega nova web institucional

L'administració ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per poder-la renovar

L'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra ha estrenat web institucional a través del suport de la Diputació de Barcelona. El nou web té una arquitectura de continguts millorada i un disseny actualitzat, amb l'objectiu de donar serveis de forma més eficient a la ciutadania i assegurar el compliment de la normativa vigent en termes d'accessibilitat, administració electrònica i transparència.

La creació del portal institucional ha comprès diferents tasques, com l'anàlisi de continguts, la identificació de mòduls necessaris de publicació i tramitació (seu electrònica, perfil de contractant, tauler d'anuncis, etc.), la posada en funcionament del portal i el seu manteniment.

Malgrat que la nova web està feta, encara ha d'incorporar tota una sèrie de documentacions per actualitzar-la, com els pressupostos de l'entitat dels anys 2020 i 2021 o les contractacions per gabinet jurídic o assessorament urbanístic, segons el que s'oberva al seu portal de transparència. 

Aquesta creació del nou portal web de l'administració bellaterrenca forma part de la tasca habitual de la Diputació, que assessora, implanta i gestiona el manteniment de portals corporatius als municipis menors de 50.000 habitants. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.