L'EMD de Bellaterra suspèn les activitats als centres cívics pel coronavirus

L'EMD de Bellaterra aplica les mesures de l'Ajuntament

L'EMD de Bellaterra s'alinea amb les mesures preses per l'Ajuntament de Cerdanyola davant la crisi del coronavirus COVID-19, aquest dijous 12 de març. En aquest sentit, l'administració bellaterrenca suspèn totes les activitats programades als diferents centres cívics de Bellaterra, així com les seves activitats pròpies. Ho han explicat en un comunicat signat pel president de l'EMD, Ramon Andreu.

Així, el comunicat oficial indica que ho fan "en el marc de la comissió de seguiment municipal de l'epidèmia del coronavirus liderada per l'Alcalde, Carlos Cordón, del 12 al 27 de març, amb l'objectiu de tenir especial cura de la població de risc i evitar les activitats d'àmplia concurrència". 

Concretament, el President de l'EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, activa com a mesures preventives suspendre totes les activitats culturals i lúdiques organitzades per l'EMD fins el 27 de març. D'altra banda, indica que també es suspenen les activitats de l'EMD programades al Centre Cívic del Turó de Sant Pau i a les dues sales al Centre Cívic de Bellaterra fins el 27 març. 

També es diu, però, que les associacions de bellaterra podran continuar utilitzant els espais segons ho creguin convenient. De la mateixa manera, el bar del Turó de Sant Pau romandrà obert. 

Entre les activitats que se suspenen es troba el Fòrum Bellaterra del dia 19 de març i es passa al mes de maig. Queden suspesos els tallers de pintura, country, balls de saló, anglès, art i àlgebra. També el taller de "Física per a no físics". Queda per confirmar, d'altra banda, la xerrada d'autoconsum elèctric a Bellaterra, de la Unió de Veïns, programada pel dia 30.