L'EMD de Bellaterra suspèn la festa major del barri

El risc de contagis ha determinat la decisió de l'EMD

La Festa Major de Bellaterra 2020 ha estat finalment anul·lada definitivament. Segons ha fet públic l’EMD en un vídeo informatiu “L’EMD de Bellaterra ha pres la decisió de suspendre la Festa Major d’aquest any per reduïr al màxim el risc de contagis de la Covid-19”.

Amb aquesta mesura, l’administració aposta per prioritzar la salut de tota la ciutadania d'acord amb l'evolució de la pandèmia i els nous contagis ocorreguts en forma de rebrots, en diferents parts de Catalunya les darreres setmanes.

A principis de juny, l’administració ja proposava que la Festa Major fos virtual. Després d’una primera reunió del Consell de Cultura, però, – l’òrgan de la institució on hi ha representació de totes les entitats – el format va trontollar. Encara a finals de juny, les diferents entitats i col·lectius apostaven per intentar mantenir un format presencial o semi-presencial amb flexibilitat i en consonància amb les mesures de seguretat sanitària.

La festa major de Bellaterra havia de celebrar-se del 4 al 6 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.