Josep Maria Riba és el nou president de l’EMD amb el 58% dels vots

Resultats històrics a Bellaterra, on hi ha canvi de president per primera vegada en la història de l'EMD

Josep Maria Riba es proclama nou president de l’EMD de Bellaterra amb els millors resultats de la història de l’EMD. El presidenciable de Bellaterra Endavant! ha tret un total de 817 vots sobre 1.402, és a dir, el suport del 58% de bellaterrencs a l’urna de president. Uns resultats que no s’havien vist mai superats per cap altre candidat a l’EMD de Bellaterra, ja que la xifra més alta de suports l’havia recollit el fins ara president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu, l’any 2015 amb 731 vots.

La segona posició ha estat per Ramon Andreu, el fins ara president de l’EMD de Bellaterra qui ha baixat fins els 282 vots, Una caiguda de 371 vots menys respectes les anteriors eleccions quan havia tret 653 vots i amb una important diferència amb el partit guanyador. Concretament BE! n’han recollit 535 més.

Mentrestant, a l’urna de partits, Riba estarà acompanyat per 5 vocals de Bellaterra Endavant!, 2 de Gent per Bellaterra i 1 de ERC. Serà, per tant, una nova majoria absoluta, però amb un canvi de color. Aquí podeu consultar els resultats de l’urna de partits i les dades de participació les trobareu aquí.

A continuació podeu consultar l’històric de vots que han obtingut tots els candidats a president de l’EMD des que es va crear la nova administració el 2010. Riba no ha pogut estar present en el moment de celebració per motius personals.

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.