La Festa Major torna al Turó de Sant Pau

La Festa Major del Turó de Sant Pau està en gran mesura finançada directament per l'associació de veïns del Turó

 

 

La celebració més important de l'any pels veïns del Turó de Sant Pau arribarà enguany aquest divendres 7 de juny a la urbanització de Bellaterra. Les diferents activitats del cap de setmana començaran amb la celebració d'una obra de teatre de La Inestable el dijous 6, i s'allargaran durant tot el cap de setmana. Tanmateix, la celebració estarà reservada pels veïns de la urbanització, que sufraguen la major part de la Festa Major a través de la seva associació veïnal

 

 

Precisament la presidenta de l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, Purificació Ribelles, serà l'encarregada de pronunciar el pregó d'enguany, juntament amb Mariano Sazatornil, Mª Rosa Garcia, Joan Duran i Ángel Vázquez, i es farà divendres a les 21 h. El parlament, segons ha explicat la mateixa Ribelles, "estarà dedicat a la Mercè i el Jaume, que aquest any es retiren després de molts anys de portar el bar del Centre Cívic del Turó".  

 

 

Algunes celebracions, com els castells inflables pels infants, sí que estaran obertes a tots els que es vulguin apropar a la Festa Major del Turó.També serà obert el concert de la Coral del Turó de Sant Pau, que es farà just després del pregó, el divendres a les 21.30h.

 

 

Podeu veure com van ser altres festes majors del Turó aquí

 

 

Cartell del concert de la Coral del Turó de Sant Pau
Cartell del concert de la Coral del Turó de Sant Pau, una de les activitats de la Festa Major | Coral del Turó Sant Pau