Limitades les activitats per la Festa Major de Bellaterra

Les restriccions actuals de Protecció Civil no permeten àpats multitudinaris a la fresca

10 dies abans de la Festa Major de Bellaterra 2021 s’ha anul·len algunes de les activitats més emblemàtiques dels dies de festa grossa al barri de Cerdanyola. Entre elles es troben el Sopar de Festa Major, previst pel dissabte 4 de setembre, i el Concurs de Paelles i Fideuàs projectat pel diumenge 5 a la Plaça del Pi. Aquest últim, però, tirarà endavant, com l’any passat, de forma on-line.

I és que ambdues activitats han estat denegades per l’actual normativa de Protecció Civil, que ha restringit certes activitats i acceptat d’altres, a canvi de complir algunes condicions com la distància de seguretat o el control d’aforaments. Per altra banda, les activitats que comportaven àpats al carrer no han passat la seva validació. També és el cas del vermut dels restaurants o l’esmorzar popular a la Font de la Bonaigua.

 

Tot i això, les activitats lúdiques i d’esport com els inflables, la cursa de patinets, la baixada de carros, el torneig de pàdel o les activitats esportives infantils a la plaça del Pi, en un principi, es mantindrien a excepció que canviés la situació.

També els concerts, les tertúlies, els titelles, el pregó, la bicicletada, la missa o els mercats i la cercavila seguirien, a no ser que l’EMD de Bellaterra indiqués el contrari properament. Pel que fa al concert – sense sopar – i la barra de copes està pendent de confirmació.