Obertes les inscripcions per la vuitena Sansi de Bellaterra

L'any passat, la Sansi de Bellaterra va aconseguir aplegar a 735 inscrits en la seva setena edició

Sortida de la cursa del 2018 | Cedida

 

 

Ja estan obertes les inscripcions a la vuitena Sansi de Bellaterra. La cursa popular, un esdeveniment consolidat al barri després de set edicions, se celebra cada any el dia 11 de setembre, i ha arribat a aplegar 1200 corredors pels carrers del poble. Concretament, l'any passat va arribar a aplegar 735 inscrits i s'ha convertit ja, segons va assegurar el seu organitzador, Jose Luís Blanco, en la cursa de la Diada amb més participants de Catalunya. 

 

 

L'edició d'enguany manté el recorregut d'anteriors edicions, amb la sortida i l'arribada a la plaça del Pi, tot aprofitant el transcurs de la carretera BV-1414 i la Via Verda entrant pel barri de Can Domènech fins a arribar a l'altura de l'escola La Vall. Seguidament, la cursa tornarà cap al centre de Bellaterra de nou per la carretera i es desviarà per la plaça Joan Maragall, finalitzant la baixada pel carrer Ramon Llull.  

 

 

 

Com en edicions anteriors, la cursa tindrà les modalitats de 5 kms (una volta) i 10 kms (dues voltes), serà cronometrada i puntuarà per la Lliga Championchip. D'altra banda, l'inscripció donarà dret a guarda-roba, calaixos de sortida, llebres, nom al dorsal, tren i estudi plantar, a més d'altres avantatges.

 

 

Per a més informació, podeu consultar la web de la Sansi. També podeu inscriure-us a la cursa aquí.

 

 

Recorregut de La Sansi de Bellaterra 2019
Recorregut de La Sansi de Bellaterra 2019 | La Sansi