La plataforma per l'annexió de Bellaterra a Sant Cugat interposa un contenciós a l'Ajuntament

El contenciós arriba després que l'Ajuntament considerés que la plataforma no havia presentat la documentació correcta

La plataforma veïnal per l'annexió a Sant CugatBellaterra és Sant Cugat, ha interposat un recurs contenciós administratiu contra la decisió de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès de posicionar-se en contra de l'entrega de les signatures pel procés d'annexió. Segons ha informat per Twitter la plataforma, el recurs es va presentar aquest divendres.

El president de la comissió veïnal, Miquel Vázquez, ha assegurat al BellaterraDiari que el recurs es va fer al jutjat de primera instància de Cerdanyola del Vallès. Segons el també exvocal de l'EMD, han interposat el recurs perquè "des de l'Ajuntament ens han dit que deneguen l'expedient perquè diuen que han de signar els veïns del districte electoral 38, corresponent a Can Fatjó dels Aurons", una zona que inclouria "professors i estudiants de l'Autònoma, i uns pocs veïns de Cerdanyola". 

 

Tanmateix, Vázquez afegeix que el total de persones censades a aquella zona puja a aproximadament 800, i que "no viuen a la zona que nosaltres hem demanat a participar, ja que no forma part de Bellaterra". Una demanda que hauria vingut des de l'Ajuntament de Cerdanyola, explica el president de la comissió i a Twitter, on indica que, en concret, seria de part de l'alcalde. 

D'altra banda, des del consistori, el regidor de Relacions amb Bellaterra, Víctor Francos, ha destacat que des de l'Ajuntament "hem fet exactament el que els serveis jurídics diuen que hem de fer" sobre l'admissió de les signatures

 

El regidor cerdanyolenc afirma, a més, que "no entrarem en polèmiques amb una plataforma que ha presentat una documentació que no és correcta". I finalitza dient que, sigui com sigui, "respectarem el que diguin els jutjats".