Ramon Andreu (GxB) tornarà a ser president de l'EMD de Bellaterra

El que ha estat president de l'EMD de Bellaterra durant 9 anys, ha revalidat el seu càrrec per afrontar una nova legislatura

 

 

 

 

Els bellaterrencs han escollit el candidat de Gent per BellaterraRamon Andreu, per a seguir presidint l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Bellaterra durant una legislatura més.

 

Andreu, qui és al capdavant del govern bellaterrenc des dels inicis de l'EMD - l'any 2010 - ha obtingut 641 vots, seguit de Quim Oltra (Esquerra) amb 327 vots i Jordi Macarulla amb 244 vots. La candidata de CiutadansBea Duran n'ha obtingut 102 i el candidat de JuntsxCatAbel Moreno, 83 vots.

 

No obstant això, el vot de president és nominal i, per tant, Andreu prendrà posessió directament del càrrec. La participació s'ha situat, en aquest cas, en un 67,6%, ja que han votat 1.435 veïns del total de 2.122 cridats a fer-ho.

 

En comparació, l'any 2015, les votacions a president de l'EMD de Bellaterra van situar també a Andreu com a preferit. Concretament, va obtenir 731 vots - 90 més que ara - i els altres candidats van recollir-ne 298 (Àlvar Roda), 179 (Remei Gómez) i 75 vots (Carmen León). El partit s'ha negat a fer valoracions davant d'aquest mitjà. 

 

Llegeix aquí el resultat de les eleccions al Parlament Europeu i aquí les eleccions municipals a l'Ajuntament de Cerdanyola