S'han donat 22 processos judicials entre l'EMD de Bellaterra i Ajuntament

La pàgina feta per alguns veïns del Turó va crear-se a principis d'any per a recopilar tota la informació disponible sobre la recollida de signatures per l'annexió a Sant Cugat

 
 
 

 

 

La web creada per l'Associació de Veïns del Turó de Sant Pau a principis d'any amb l'objectiu de fer més accessible tota la informació sobre el procés de la possible annexió de Bellaterra a Sant Cugat, també inclou informacions relatives a les relacions entre EMD i Ajuntament

 

 

En concret, un dels aspectes que més destaca de la web és la relació de contenciosos judicials entre l'EMD de Bellaterra des de la seva creació fins a finals de l'any passat. Aquesta relació està proporcionada per la cap del servei jurídic de l'Ajuntament de Cerdanyola, amb data de 21 de desembre de 2018.

 

 

En aquest document, es compten fins a 22 litigis entre l'Ajuntament i l'EMD de Bellaterra, la major part dels quals per qüestions relatives al pressupost de l'entitat i l'atorgament de llicències. També es troben contenciosos motivats per la instal·lació de sistemes de seguretat com les pilones del Camí Antic o les videocàmeres de vigilància.

 

 

Dels 22 processos judicials, 8 ja han estat resolts amb una sentència ferma, mentre que els altres 14 continuen oberts o sense sentència definitiva. D'altra banda, es pot llegir que de tots els contenciosos, en 15 la part demandant és l'EMD mentre que en 7 és l'Ajuntament qui interposa la denúncia. 

 

 

Si voleu revisar el document, només heu d'anar aquí. També podeu visitar la resta de la web aquí.