Després d'un emocionant cap de setmana gastronòmic de la mà del Corretapes 2025, tot un èxit en participació. Els bars i restaurants de Cerdanyola no apaguen els fogons perquè tornen les Jornades Gastronòmiques del Bolet, del 30 d'octubre al 9 de novembre.
Les jornades s'han establert a l'agenda de tardor de la ciutat i enguany celebren la seva 18a edició. Durant aquesta, 13 restaurants locals adaptaran els seus menús i cartes per col·locar els bolets, l'ingredient per excel·lència de tardor a Catalunya, com a protagonista dels seus plats. Els establiments participants oferiran en el seu menú diari un plat amb bolets i a la seva carta plats elaborats amb aquest producte.
D'aquesta manera, els veïns tindran 11 dies, entre els quals dos caps de setmana, per gaudir d'una gran diversitat de plats, de propostes innovadores i receptes tradicionals reinventades, tot amb els bolets i la tardor ben presents. Cerdanyola és una ciutat de llarga tradició boletaire, i aquesta és l'oportunitat perfecta per reconnectar amb la part més natural de la tardor, alhora que per agafar noves idees de receptes per aquests mesos.
Enguany els restaurants que participen en les jornades són:
-
Cal Pintxo (carrer Sant Ramon, 154) Tel. 935 863 761
-
Cinnamon (carrer Santa Anna, 60) Tel. 935 809 296
-
Don Bocadillo Burger (carrer Orient, 10) Tel. 641 538 887
-
El Cacereño (avinguda Canaletes, 13) Tel. 935 166 342
-
Geta Taberna (avinguda Canaletes, 41) Tel. 936 259 861
-
K' Bola (carrer Riu Sec, 31) Tel. 692 727 263
-
La Guindilla (carrer Santa Anna, 11) Tel. 931 062 739
-
Racó de la Plaça (plaça Sant Ramon, 1) Tel. 936 911 021
-
Restaurant Grau (carrer Sant Ramon, 180) Tel. 935 808 481
-
Restaurant Los Abetos (passeig Acàcies, 4) Tel. 936 921 148
-
Tast&Gust (carrer Sant Martí, 92) Tel. 935 910 000
-
Tocat de l'Olla (carrer Àliga, 26) Tel. 937 447 533
-
Umami Gastrobar Bellaterra (avinguda Josep Maria Marcet, 3) Tel. 936 922 095
Mapa dels restaurants participants. Foto: Ajuntament
El servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament ha agraït la labor i esforç dels restauradors per fer possibles unes jornades gastronòmiques tan importants per a la ciutat amb productes de temporada.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
Twitter
Instagram
WhatsApp
Telegram