El Campus Màgic es presenta en societat

El campus es durà a terme la setmana del 26 de juny al 2 de juliol

El dissabte 3 de juny ha tingut lloc la jornada de portes obertes del Campus Màgic, que es durà a terme la setmana del 26 de juny al 2 de juliol. El Campus Màgic està dirigit a la formació intensiva dels infants a partir dels 6 anys, i els participants que tinguin més de 10 anys faran jocs més avançats i treballaran la presentació dels trucs, una altra part important dels espectacles d’il·lusionisme.

Durant el matí del dissabte, els infants que s'han acostat a l'acadèmia de màgia han tingut un primer contacte amb els jocs de màgia i han pogut crear els seus primers trucs en el taller que han presentat el Màgic Pablo i el Mag Igor. Els dos mags cerdanyolencs enceten aquest projecte "amb molta il·lusió perquè és la primera vegada que la ciutat té formació en la màgia per a infants i joves". 

Els infants que s'han acostat a l'acadèmia han pogut gaudir d'un taller de màgia a càrrec del Màgic Pablo i el Mag Igor. FOTO: Guillem Barrera

Els infants que s'han acostat a l'acadèmia han pogut gaudir d'un taller de màgia a càrrec del Màgic Pablo i el Mag Igor. FOTO: Guillem Barrera

 

Segons el Mag Igor, "aquesta és una gran oportunitat per als nens i nenes de Cerdanyola, perquè podran introduir-se en el món de la màgia des de ben petits, cosa que nosaltres malauradament no vam poder, ja que abans no hi havia aquests espais". 

El funcionament del campus serà "amb grups reduïts de cinc a set infants per a poder tenir una atenció més personalitzada i puguin dur a terme els seus primers trucs de màgia creats pels ells mateixos", ha comentat el Màgic Pablo, fundador de la Màgic Pablo Academy. També han avançat que els infants més petits es dedicaran a l'il·lusionisme amb objectes com varetes i gots, mentre que els joves a partir de 10 anys començaran a treballar els trucs amb cartes.

L'objectiu d'aquest campus és fer una prova pilot de cara a un possible extraescolar per al curs 2023-24, on "s'oferirà una formació de màgia més completa, combinant l'art de l'il·lusionisme amb altres disciplines", han afegit els dos mags. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.