Cerdanyola empresarial es reuneix amb l'Ajuntament per a traslladar-li les seves preocupacions

El Pla de Polígons, l'Oficina de Promoció Empresaria i les mesures per la sequera han sigut alguns dels temes que s'han tractat

Diversos membres de la Junta de Cerdanyola Empresarial, encapçalats pel president, Jaume Maranges, s'han reunit amb l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla, i el regidor d’Economia, Javier Sánchez, amb la finalitat de traslladar als membres del govern municipal les principal preocupacions de l'associació empresarial cerdanyolenca.

Els representants de Cerdanyola Empresarial van comunicar la necessitat de millorar les condicions dels diversos polígons industrials de la ciutat, tant pel que fa a manteniment com a comunicacions i mobilitat, especialment pel que fa al transport públic. Per aquest motiu, l'entitat va demanar que es prioritzi la implementació del Pla de Polígons, amb assignació pressupostària adient.

D'altra banda, van demanar la posada en marxa de la segona fase de l’Oficina de Promoció Empresarial (OPE). Els representants dels empresaris van valorar positivament la concentració dels serveis a les empreses en un sol lloc, però es va insistir que cal treballar per millorar les condicions per a empreses i comerç, amb l’objectiu d’atraure’n de nous i evitar-ne fugides a d’altres ciutats. En aquest sentit, des de Cerdanyola Empresarial s'han ofert a col·laborar amb el consistori per impulsar aquesta segona fase de l'OPE.

Tanmateix, van traslladar la preocupació per les afectacions que poden produir a les empreses les mesures del Pla de Sequera i com aquestes poden perjudicar la productivitat. Ajuntament i associació van proposar coordinar una trobada amb les empreses sòcies afectades. La setmana passada, Cerdanyola Empresarial va posar a disposició de les seves empreses, una enquesta per a saber l'abast de la preocupació dels seus socis davant d'aquestes restriccions. 

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, ha valorat positivament la trobada, com un element de “normalitat” i de “relació fluïda” amb l’Ajuntament i ha expressat el desig que “les coincidències que hem tingut es puguin traduir en fets que millorin les condicions del teixit econòmic de Cerdanyola”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.