Cerdanyola s’integra al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana

L'adhesió va ser aprovada al ple municipal del passat 29 de febrer amb els vots favorables de tots els partits excepte Guanyem

Cerdanyola del Vallès s'ha integrat al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS). Es tracta de l’única xarxa a escala europea dedicada a fomentar el debat, la cooperació i el recolzament entre les autoritats locals i regionals en el camp de la prevenció del delicte i la seguretat urbana.

L’EFUS va ser constituït l’any 1987 i està format per més de 250 autoritats locals i regionals europees de diversos països: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Luxemburg, Portugal, Països Baixos, Regne Unit, Bulgària, Hongria, República Txeca i Romania.

Entre els principals objectius de l’associació se’n destaquen:

  • Promoure una visió estratègica de la seguretat urbana.
  • Recolzar les entitats locals en el disseny, desenvolupament i avaluació de les polítiques locals de seguretat.
  • Difusió del paper de les autoritats locals i regionals en l’elaboració i posada en pràctica de les polítiques nacionals i europees.

 

Una sola quota de 3.041 €

L’adhesió de Cerdanyola al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana va ser aprovada al ple municipal del passat 29 de febrer amb els vots favorables de tots els grups municipals amb excepció de Guanyem (2). Aquesta adhesió, va explicar el regidor de Seguretat Ciutadana, Jaume Folch, consta d'una única quota de 3.041€ i et dóna dret a ser membre de ple dret també al Fórum Español para la Prevención y la Seguridad Urbana, associació formada pels municipis espanyols. FEPSU és el representant d’Espanya al Fòrum Europeu per a la Seguretat Urbana (EFUS).

Alguns dels socis adherits al Fórum Español para la Prevención y la Seguridad Urabana (FEPSU) són els següents: Generalitat de Catalunya, Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Terrassa, Dénia, Gandia, Madrid, Teruel, Jávea, Zaragoza, i a partir d’ara, Cerdanyola del Vallès.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.