La cerdanyolenca Ainhoa Castaño rep el Premi al Talent Jove

El premi és atorgat per l'Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya

La cerdanyolenca Ainhoa Castaño ha estat guardonada amb el nou Premi al Talent Jove en la 29ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Els premis són organitzats conjuntament per la Associació Catalana d’Enginyeria de Telecomunicació i Tecnologies Digitals (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF).

La cerimònia, celebrada el passat dijous 21 de març, va comptar amb la participació del conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat, Roger Torrent, la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, Alba Vergés, el secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Marc Realp, el quart tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Valls, i la presidenta delegada de l'Àrea de Serveis Generals i Transició Digital de la Diputació de Barcelona, Pilar Díaz. La 29ª Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica també va atorgar el Premi Salvà i Campillo a la Personalitat Destacada, el Premi Joan Clarke al CIO destacat i els premis al Talent Emprenedor, al Compromís Social i a la Comunicació.

Ainhoa Castaño és estudiant de doble grau d’Enginyeria Informàtica i Enginyeria Electrònica de Telecomunicacions a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També participa activament en diferents iniciatives de dinamització del Campus de la UAB com la Unitat de Dinamització Comunitària o el col·lectiu TecnoUAB, a part de formar part d’òrgans de representació estudiantil i participar en taules rodones. En paral·lel ha treballat a Big Data Care Research i col·labora amb Telecos.cat. El novembre de l'any passat, la cerdanyolenca ja va ser guardonada en els Premis DonaTIC de la Generalitat de Catalunya amb el primer premi de la categoria 'Estudiant TIC Universitària'.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.