El Cineclub Xiscnèfils presenta les darreres projeccions de la temporada

El Cineclub Xiscnèfils ha programat tres pel·lícules per aquest mes de juny, entre les quals hi ha films destacats del panorama tant nacional com internacional, sempre amb versió original i subtitulades.

Horari i pel·licules 

Dijous 6 de juny de 2024

"PÁJAROS" de Pau Durà, 2023 Espanya

Pájaros de Pau Durà

Pájaros de Pau Durà

Colombo treballa en un garatge 24 hores i complementa el seu miserable sou trapicant amb marihuana. Mario, un paio peculiar i aficionat a les aus, que apareix inesperadament al garatge, el contracta de xofer per anar a la Costa Brava a veure grues. Però en arribar al seu destí, li explica que les aus han variat el rumb migratori cap al delta del Danubi, a Romania. Mario necessita arribar-hi. I Colombo necessita els diners. Ocultant els seus veritables motius, emprenen un viatge que els portarà a conèixer-se millor i enfrontar-se a ells mateixos. 

Dijous 13 de juny de 2024

"SLOW" de Marija Kavtaradze, 2023 Lituània VOSE

Slow de Marija Kautaradze

Slow de Marija Kautaradze

 

Elena imparteix classes de ball, mentre que Dovydas treballa com a intèrpret de llenguatge de signes. Al moment on es coneixen, s'estableix un bonic enllaç entre ells. Tot i això, la seva relació serà posada a prova quan Dovydas confessa a Elena que té sentiments romàntics per ella, però que és asexual, és a dir, no sent i mai ha sentit desig sexual per una altra persona.

Dijous 20 de juny de 2024 (Final de temporada)

"PUAN" de María Alché i Benjamín Naishtat, 2023 Argentina

PUAN de María Alché i Benjamín Naishtat, 2023 Argentina

PUAN de María Alché i Benjamín Naishtat, 2023 Argentina

Marcelo ha dedicat la seva vida a l'ensenyament a la Facultat de Filosofia de la Universitat de Buenos Aires. Quan el seu mentor, el professor Caselli, mor inesperadament, Marcelo suposa que heretarà la càtedra vacant. El que no sospita és que Rafael Sujarchuk, un carismàtic i atractiu col·lega, tornarà del seu pedestal a les universitats europees per disputar-li la mateixa càtedra. Els maldestres esforços de Marcelo per demostrar que és el millor candidat desencadenen un divertit duel filosòfic mentre la seva vida i el país baixen cap al caos.

 

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.