Comença la segona fase de la reurbanització i canvi del clavegueram del carrer de Santa Marcel·lina

L’Ajuntament ha organitzat una reunió informativa aquest dijous 8 de febrer per informar de les obres als veïns i veïnes

El proper dilluns 12 de febrer començaran les obres de la segona fase de la reurbanització del carrer Santa Marcel·lina, entre la plaça Sant Medir i el carrer Sant Daniel. Aquestes obres donaran continuïtat a la resta del carrer, reurbanitzat el 2020. A més, en la segona fase també s’inclourà el carrer Sant Daniel, entre el carrer Santa Marcel·lina i passatge Maria Lluïsa.

Les obres contemplen la reconstrucció de la xarxa de sanejament municipal (col·lectors i clavegueram), les xarxes d’electricitat i telefonia, una nova pavimentació, així com nou mobiliari i arbrat.

La durada de les obres està previst que sigui de quatre mesos. Durant aquest període, els vianants podran transitar per una de les dues voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a les finques afectades. Mentre durin les obres no es podrà circular en vehicle pels carrers afectats i tampoc estacionar en ells.

A més, durant els treballs d’execució dels col·lectors i de pavimentació, els vehicles no podran accedir als guals privats. S’aniran habilitant els accessos a mesura que avancin les obres.

 

Reunió informativa

L’Ajuntament ha organitzat una trobada amb els veïns i veïnes per informar de les obres i explicar el projecte. Aquesta, oberta a tota la ciutadania, tindrà lloc aquest dijous 8 de febrer, a les 18 h a l’Institut Banús (carrer Sant Casimir, 16) i hi participarà l’alcalde, Carlos Cordón, la regidora de Planificació Urbanística, Activitats i Obres Públiques, Eulàlia Mimó, i els arquitectes del projecte.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.