Comencen les obres de substitució del clavegueram del passatge Sant Miquel

Les obres, que tindran una durada de dos mesos i mig, pretenen resoldre els problemes d’inundació de les finques situades al passatge

Aquest dilluns 29 de gener s'han iniciat les obres de construcció i substitució del clavegueram del passatge Sant Miquel. Els treballs previstos contemplen la demolició del paviment existent per a l’execució dels dos col·lectors. Se substituirà el col·lector existent per un de polietilè de 400 mm de diàmetre i es mantindran les escomeses existents, substituint els materials i es connectaran al nou col·lector. Les obres tindran una durada de dos mesos i mig i el pressupost total és de 135.820,08 euros.

Igualment, es construirà un tram nou de col·lector en la primera part de carrer amb un col·lector també de polietilè de 400 mm de diàmetre. També s’arreglarà el tram de col·lector al carrer Adam i Eva entre el pou 1024 i la cantonada amb el Passatge Uralita actualment trencat. Per recollir l’aigua superficial del carrer se situaran els embornals necessaris per recollir la pluja amb un període de retorn de 10 anys.

Paral·lelament, l'Ajuntament té previst actuar en dos trams de vorera, a la cantonada nord del passatge Sant Miquel amb el carrer Adam i Eva per dotar-lo del gual accessible i també se substituirà la vorera interior del passatge Sant Miquel des de la cantonada del número 1 fins al pas de vianants de la Rambla Montserrat.

Durant les obres, els vianants podran transitar per les voreres i es garantirà l’accés de les persones i mercaderies a les finques afectades. D’altra banda, no es permetrà la circulació de vehicles ni l’aparcament d’aquests en el tram afectat. Durant els treballs d’execució dels col·lectors i la reconstrucció de paviment de la calçada els vehicles no podran entrar i sortir dels guals privats fora de les zones que es vagin habilitant de forma coordinada.

Planol de les obres al clavegueram del passatge Sant Miquel

Planol de les obres al clavegueram del passatge Sant Miquel. FOTO: Ajuntament de Cerdanyola

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.