El Concert de Veus Solidàries del CEM Cerdanyola recapta 2.600 €

Com a part del projecte Som Vallès Trail, els diners aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que dona suport contra a malalts de càncer i famílies

Èxit aclaparador del Concert de Veus Solidàries organitzat pel CEM Cerdanyola el passat 14 d’abril. Els més de 400 seients del Teatre Ateneu es van omplir de gom a gom, aconseguint una recaptació aproximada de 2.600 euros que, com a part del projecte Som Vallès Trail, aniran destinats a la Fundació Oncolliga, que dona suport contra a malalts de càncer i famílies.

 

Sintonia amb el públic

 

Dirigits per Conxi Gil, les nombroses corals cerdanyolenques Dones per la Pau i Cor Ítaca van fer una magnífica exhibició de cant i de bones vibracions. Veus sense fronteres van afegir a la vetllada un toc reivindicatiu cantant a favor de l’abolició de l’esclavitud i altres temes que afecten persones vulnerables d’arreu del món.

Va ser particularment especial el recital del Cor Noves Veus, format per homes que havien passat per una traqueotomia arran d’un càncer de gola. La seva emoció va arribar al cor del públic. “Ha estat molt emocionant iimpactant veure l’Ateneu pleníssim, amb la gent entregada a la causa i als cantants”, segons l’organitzador Rafael Masgrau.

Un dels moments més emotius va ser el minut de silenci dedicat a Joan González, extresorer del CEM i mort el passat mes de març en ser atrapat per una allau al Pirineu. Al final totes les corals juntes van cantar “Boig per tu”, creant una atmosfera també molt emocionant, amb el públic cantant a l’uníson.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.