El Concurs de Pintura Ràpida Roser de Maig arriba a la sisena edició

El concurs es durà a terme el dissabte 4 de maig i les obres hauran de girar entorn el tema 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars'

La Festa Major inclou en la seva programació el concurs de pintura ràpida, que enguany arriba a la seva sisena edició. El concurs es durà a terme el dissabte 4 de maig entre les 8 i les 14 h.

Tothom qui estigui interessat en participar-hi, ja pot fer les inscripcions de forma anticipada omplint la butlleta d’inscripció i enviant-la amb nom i cognoms, NIF, adreça i edat al correu: aapc@artistesplasticsdecerdanyola.es . També es podran fer el mateix dia del concurs de 8 a 9:30 h al local de l’Associació d’Artistes Plàstics (carrer de Les Vinyes, 13).

Les persones participants només podran presentar una obra i aquesta haurà de girar entorn el tema 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars'. La tècnica a utilitzar serà lliure, el cavallet l’haurà de portar l’artista i les mides de la tela hauran de fer un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura. L’obra sobre paper s’haurà de presentar sobre un suport rígid i de color uniforme.

Les obres, que hauran de ser realitzades 'in situ', s'hauran de lliurar entre les 13:30 i les 14 h a la Sala Elisa Arimany de la Biblioteca Central Enric Granados.

 

Premis

El jurat estarà format per representants del govern municipal, tècnics del Museu d’Art de Cerdanyola i de Cultura i representants de l’Associació d’Artistes Plàstics de Cerdanyola del Vallès. El veredicte es farà públic el mateix dissabte 4 de maig a les 14:30 h a la Sala Elisa Arimany.

Les obres premiades quedaran com a propietat de l'Ajuntament. El primer premi és de 750 euros, el segon de 600 euros i hi haurà dos tercers premis de 370 euros.

Totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s'encarregarà de muntar a la mateixa sala Elisa Arimany l’exposició col·lectiva 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista i les festes populars' que es podrà visitar del 6 al 19 de maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.