La cuinera cerdanyolenca Elisabet Nolla guanya un 'sol' en els premis de la Guia Repsol

Actualment, Nolla és la cap de cuina del restaurant gironí 'Normal', propietat dels germans Roca

La cuinera cerdanyolenca Elisabet Nolla ha sigut guardonada aquesta setmana amb en els premis 'Soles' de la Guia Repsol. Nolla és la cap de cuina del restaurant Normal de Girona, propietat dels Germans Roca del Celler de Can Roca. Precisament, la cerdanyolenca es va formar al Celler de Can Roca, on va arribar a ser segona cap de cuina.

Ara, Nolla i el restaurant Normal han rebut un 'sol', per la seva gran varietat de plats i una qualitat excelent. Els premis 'Soles' són els reconeixements de la Guia Repsol als restaurants amb un sistema que té en compte diferents paràmetres com l'esxperiècnia del client, l'ús dels productes de proximitat, la capacitat tècnica de l'equip o la coherència dels seus projectes.

 

 

Existeixen tres categories de premis: 'un sol', 'dos soles' i 'tres soles', sent aquesta última la millor. Alguns dels restaurants que han sigut guandonats amb 'tres soles', aquesta setmana, han sigut l'AbAc barceloní, del cuiner Jordi Cruz; Can Jubany, de l'osonenc Nandu Jubany; o el mateix Celler de Can Roca.  

El Normal, com bé indica el seu nom, és "un restaurant normal, amb una carta no gaire llarga, que pretén presentar una cuina catalana de línea clàssica però amb alguns tocs singulars", així ho descriu la pàgina web dels premis 'Soles'.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.