1.900 euros en premis en el concurs de pintura ràpida del Roser de Maig

Ja són obertes les inscripcions al concurs de pintura de la Festa Major que se celebrarà durant el matí de dissabte 30 d'abril

La programació de la Festa Major del Roser de Maig inclou, per segon any consecutiu, un concurs de pintura ràpida que guardonarà quatre guanyadors amb 650, 550 i 350 euros (s'entregaran dos tercers premis). Es tracta d'un concurs 'in situ' celebrat el 30 d'abril entre les 8 i les 14 h, en què les persones participants hauran de pintar una obra de tècnica lliure, de temàtica 'El Roser de Maig, la Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn'.

La inscripció per participar és gratuïta i s'haurà de realitzar el mateix dia de 8 a 9.30 h al local de l’Associació d’Artistes Plàstics (carrer de Les Vinyes, 13), o omplint la butlleta d’inscripció i enviant-la al correu aapc@artistesplasticsdecerdanyola.es amb el nom i cognoms, el NIF, l'adreça i l'edat adjunts. Per participar cal portar cavallet tenint en compte que les mides de la tela han de fer un mínim de 10 figura i un màxim de 40 figura. El lliurament de les obres es farà jardí del Museu d’Art de Cerdanyola entre les 13.30 i les 14 h.

Tres obres guanyadores

El jurat estarà format per l’alcalde de la ciutat, Carlos Cordón, el director del Museu d'Art de Cerdanyola, Txema Romero, el tècnic del Museu d’Art de Cerdanyola, Quim Módenes, la tècnica del Servei de Cultura, Anna Angrill, i els artistes Salvador Mañosa Maria José Escuder. El veredicte es farà públic el mateix dissabte 30 d’abril a les 14.30 h a la sala d’actes del MAC, i les obres premiades quedaran com a propietat de l'Ajuntament. El primer premi és de 650 euros, el segon de 550 euros i hi haurà dos tercers premis de 350 euros.

A més, totes les persones participants que ho desitgin podran cedir temporalment la seva obra a l'Associació d'Artistes Plàstics de Cerdanyola, que s'encarregarà de muntar, a l'espai del B'Art de l'Ateneu, l’exposició col·lectiva 'Cerdanyola modernista en festes i el seu entorn' que es podrà visitar del 3 al 17 de maig.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.