172 històries arriben a la final del concurs literari "Ficcions"

Han participat en el certamen literari més de 3.600 alumnes de Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, franja del Ponent i Catalunya Nord

El concurs literari de Ficcions ja té els seus finalistes. El jurat del concurs ha seleccionat 172 històries per la final entre els més de 3.600 alumnes de tots els territoris de parla catalana (Catalunya, País Valencià, Illes Balears, Andorra, franja del Ponent i Catalunya Nord).

El concurs, organitzat per l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació (AMIC), té com a objectiu promoure la lectura i l'escriptura entre els joves dels territoris de parla catalana.

El lliurament dels premis està previst perquè s'entreguin durant el mes de juny, però encara falta determinar el format dels actes, ja que serà a partir de com evolucioni la crisi sanitària del coronavirus i del pla estatal de transició cap a la normalitat.

El premi per la millor història serà un iPhone o una Play Station per cada membre del grup guanyador i la segona millor història es guardonarà amb un smartphone per cada integrant del grup.

 

Distribució dels finalistes

Clasificació dels finalistes per territoris de parla catalana

Clasificació dels finalistes per territoris de parla catalana