El 24è Fantosfreak ja té els 40 curt finalistes

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès es farà entre els dies 17 i 21 de juliol

El Festival Internacional de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, el Fantosfreak, escalfa motors per a la seva 24a edició. Aquesta setmana, el festival ha anunciat els 40 curtmetratges finalistes de l’edició 2023, els quals es poden consultar al web oficial del certamen. L’escenari del Fantosfreak tornarà a ser el Parc del Turonet entre els dies 17 i 21 de juliol. 

Tal com s’ha fet en les anteriors edicions, s’entregaran cinc premis amb dotació econòmica: Primer, segon i tercer premi Fantosfreak, el premi Garmanbozia i el premi del públic. A més a més, es faran les mencions especials: Premi Pepito de Oro a la millor mort; Premi Charlie  a la criatura més entranyable; Premi Gagci al millor gag; Premi Avestruz al millor ensurt; Premi Pterodáctilo al millor crit i Premi “Ya se sabe o es sospechoso” a la frase més mítica. Els guardons s’entregaran l’últim dia del festival.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.