Arriba la 31a edició de les Jornades Flamenques

Organitzats per la Casa d'Andalusia de Cerdanyola del Vallès, els recitals tindran lloc els caps de setmana del 19 i 20 d'octubre i del 26 i 27 d'octubre

La Casa d'Andalusia de Cerdanyola del Vallès porta a la ciutat la seva 31a edició de les Jornades Culturals Flamenques durant el dissabte 19 i el diumenge 20 d'octubre. 

El dissabte 19 d'octubre a les 21 h tindrà lloc, a la mateixa Casa d'Andalusia de la ciutat, el recital Flamenc amb Lolo de Jerez i Alejandro Silverio al Cante, i amb José G. Calderón i David Caro al Toque.

Per una altra banda, el diumenge 20 d'octubre a les 12.30 h al mateix lloc, se celebrarà el Recital Flamenco amb Juan L. Rondon i Ana Brenes al Cante i amb José G. Calderón al Toque. 

Segons els membres de la Casa d'Andalusia, "tots els socis de l'entitat estem orgullosos d'estar organitzant aquestes jornades durant tots aquests anys i que tinguem aquest afecte i aquesta meravellosa resposta de tots els nostres veïns del nostre poble".

Les Jornades Flamenques també seguiran durant el cap de setmana del 26 i el 27 d'octubre

Què és la Casa d'Andalusia a Cerdanyola? 

Ja han passat més de trenta anys des que, el 1988, la Casa d'Andalusia de Cerdanyola del Vallès decidís celebrar any rere any unes jornades per gaudir del flamenc en totes les seves expressions. Avui dia, després de molts anys i concerts, les Jornades Flamenques de Cerdanyola ja han obtingut i conserven del reconeixement dels seguidors del flamenc del Vallès i de tot el territori català. 

Els membres de l'asosciació afirmen que, "ja que Cerdanyola és una ciutat on 12.500 habitants són andalusos de primera generació, fa més d'una dècada que l'antiga Peña Flamenca s'ha preocupat a buscar una ubicació per a l'entitat que reuneixi els requisits convenients per a desenvolupar activitats i actes".