Arriba la 4a edició del Festival de Curtmetratges Ficció de Tardor

Plat Artístic presenta de nou el Festival de Curtmetratges entre el 15 i el 26 d’octubre

En el marc del projecte [c]Screen, impulsat per Plat Artístic, el dimarts 15 d’octubre donarà inici el Festival de Curtmetratges Ficció de Tardor a Cerdanyola del Vallès. Enguany, la programació comptarà amb clàssics de Buster Keaton, projeccions de curtmetratges locals i internacionals i produccions de baix pressupost.

Amb motiu del seu 25è aniversari, el Cineclub Xisnèfils durà a terme una marató de pel·lícules clàssiques dels “grans mestres del cinema”. Dins aquesta proposta es projectarà la triologia de El Padrino en V.O. el dissabte 19 d’octubre d’11 h a 22.30 h al Teatre Ateneu.

Una edició plena de novetats

Aquest any el Festival col·labora amb el Festival Choreoscope de Barcelona amb la projecció del documental De rodillas corazón de l’actriu, poeta, directora i productora teatral Susanna Barranco. També hi haurà una sessió de cinefòrum que tindrà com a temàtica el col·lectiu LGTBIQ+.

La inauguració del Festival serà el 15 d’octubre a les 18 h amb una sessió de curts convidats de Cerdanyola: Lágrimas de sangre (Taller de Cinema de Cerdanyola, 2019), Retratado (Albert Pueyo, 2019) i Nina de Paper (Pedro Celma, 2017). L’acte es farà al Museu d’Art de Cerdanyola.