6 dies encara de Jornadas Culturales Flamencas

La 32a edició de les Jornadas Culturales Flamencas de Cerdanyola programa mostres de flamenc els caps de setmana d'octubre

Enguany les Jornadas Culturales Flamencas de Cerdanyola organitzades per la Casa de Andalucía arriben a la seva 32a edició amb un programa en homenatge a Miguel Ramos. Tots els espectacles tenen lloc a la Casa de Andaluía en sessions matinals a les 12.30 h i de nit a les 21 h. La programació es va inaugurar dissabte 2 d'octubre amb la 'Velada Flamenca amb José Mesa "El Pirata", Al Cante i José G. Calderón, Al Toque'. Diumenge del mateix cap de setmana es va fer una 'Matinal flamenca amb José antonio Escribano, Al Cante, i José G. Calderón, Al Toque'.

Octubre flamenc

Encara queden per davant sis sessions de jornades flamenques que s'allargaran fins al 31 d'octubre. La primera serà el pròxim dissabte dia 16 a les 21 h, una Vetllada Flamenca amb Alonso Núñez "El Purili" 'Al Cante' i Rubén Lara 'Al Toque'. Diumenge 17 d'octubre toca Matinal Flamenca també amb Rubén Lara 'Al Toque' però aquest cop amb la veu de Rocío Segura.

 

 

El següent cap de setmana es torna a celebrar una Vetllada Flamenca dissabte 23 d'octubre a les 21 h, amb els convidats Manuel González "Rubito Hijo" 'Al Cante', i  Antonio Carrión 'Al Toque'. A les 12.30 del l'endemà, diumenge 24 d'octubre, hi ha programat un recital flamenc amb Manuela Cordero posant la veu i el mateix Antonio Carrión tocant. 

L'últim cap de setmana tancarà les Jornadas Culturales Flamencas la vetllada flamenca amb Pepe Hoyos 'Al Cante', i  José G. Calderón  'Al Toque', dissabte 30 d'octubre a les 21 h. L'última mostra de flamenc es farà diumenge 31 d'octubre a les 12 h amb un matinal flamenc convidant la Miriam Vallejo 'Al Cante', i  José G. Calderón 'Al Toque'.