La 7ª edició del Nit Lab MAC es viurà a Internet

Enguany el concurs de relats i il·lustracions es farà de forma online la nit del 30 d'octubre

La trobada creativa per a joves Nit Lab MAC s'adaptarà a la situació de pandèmia i enguany se celebrarà de forma virtual. En comptes de la tancada al Museu d'Art de Cerdanyola es farà un concurs on line per a crear relats col·lectius i il·lustrats en línia adreçat a alumnes de 15 a 18 anys d’Educació Secundària Obligatòria (Segon Cicle) i Batxillerat que resideixin i/o estudiïn a la ciutat.

Així, l'Ajuntament fa una crida a que els joves de la ciutat amb inquietuds literàries i artístiques participin en la 7ª edició del Nit Lab MAC, que se celebrarà el divendres 30 d’octubre des de les 19.30 h fins a la mitjanit. A causa de la pandèmia, l’activitat es farà a través d'Internet. Per això cada participant haurà de disposar d'ordinador, connexió a internet i al servei Zoom.

El Nit Lab comptarà amb el guiatge d’un escriptor i una artista plàstica i les intervencions d’algun personatge especial. "Això farà que l’activitat anirà creixent fins que en sorgeixin històries de por, d'intriga, gresca i animació en un ambient ben especial i divertit", expliquen des del consistori. 

En aquest concurs hi haurà un relat guanyador que serà editat en un llibret, conjuntament amb els altres relats en cas que siguin d’una determinada qualitat. Aquests relats aniran acompanyats per les respectives il·lustracions.

Per participar-hi cal inscriure’s enviant un correu electrònic a l’adreça ruedashc@cerdanyola.cat i posteriorment adjuntar el full d’inscripció i autorització per a menors d’edat. El termini finalitza el dimecres 28 d'octubre a les 11 h.

 

Els premis

Els premis previstos per aquesta edició són l'edició del llibret amb els relats guanyadors i finalistes. El grup autor del relat guanyador rebrà un pack cultural i un val per a un curs d'escriptura en el Laboratori de Lletres de l’Escola d’escriptura a Barcelona. La resta de participants rebran el pack cultural i un val per a una Llibreta d’exercicis d’escriptura del Laboratori de Lletres. Pel que fa a l’il·lustrador guanyador, aquest rebrà un pack de material d’il·lustració.

El jurat estarà format per un equip de professionals de la literatura, que valorarà les propostes considerant la cohesió del relat, la correcció lingüística, l’originalitat, els recursos literaris emprats, entre altres. El jurat de les il·lustracions el formaran membres de l’equip del Museu d’Art de Cerdanyola i del Servei de Cultura.

El veredicte del concurs es farà públic el novembre, en una data a determinar així com l’acte que es farà, segons les mesures de la Covid-19.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.