800 persones omplen l'envelat per veure Quim Masferrer en una actuació amb moments inesperats

Quim Masferrer ha actuat a Cerdanyola en el marc de la Festa Major de Sant Martí

800 veïns i veïnes de Cerdanyola del Vallès van omplir l'envelat de la plaça de Sant Ramon per assistir a l'espectacle de Quim Masferrer, La bona gent, en el marc de la Festa Major de Sant Martí. Aquest diumenge 6 de novembre, el presentador d'El Foraster de TV3 ha transformat el públic cerdanyolenc en protagonista de la seva actuació, deixant moment inesperats per als assistents i per a l'actor.

Les entrades per veure Quim Masferrer a Cerdanyola es van exhaurir poques setmanes després de posar-se a la venda. Amb aquest èxit de convocatòria les expectatives arrencaven altes, i s'han complert amb una notable química entre el públic i l'actor, que esprem la seva capacitat d'improvisació amb una gràcia natural que captiva l'espectador. 

 

La història dels cerdanyolencs, protagonista

Masferrer ha iniciat l'espectacle explicant anècdotes divertides viscudes a anteriors actuacions i a les gravacions d'El Foraster. En un moment de l'espectacle, el presentador ha fet encendre els llums de la platea, ha agafat el micròfon i s'ha apropat a parlar amb els assistents.

Quim Masferrer ha tret suc de les converses amb un to divertit. D'entre les persones que han parlat han sortit anècdotes relacionades amb la piscina municipal i el futbol, històries de vida desconegudes, curiositats i, fins i tot, s'ha descobert la connexió de Masferrer amb Cerdanyola. Una veïna ha mostrat a l'actor una fotografia on sortien els seus avis i la seva besàvia. "A la besàvia la coneixíem com 'la iaia de Cerdanyola'", ha confessat Masferrer.

L'atzar ha volgut que una de les últimes entrevistades fos la Carme, membre de La Comissió de Festes de Sant Martí. La Carme ha explicat que Masferrer va ser la primera i única opció que tenia la Comissió per portar a la Festa Major i l'actor ha acabat fent un al·legat final de reconeixement a la tasca de les comissions i persones que treballen de forma altruista.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.