Abril Zamora estarà firmant la seva nova novel·la “Ana ha besado a otro" a la Llibreria Aranya

L'actriu, dramaturga i guionista cerdanyolenca és coneguda pel seu paper de Luna a la sèrie 'Vis a vis' i, recentment, ha estat professora de l'acadèmia d'Operación Triumfo

L'actriu, dramaturga i guionista cerdanyolenca Abril Zamora estarà aquest divendres a partir de les 18.30 de la tarda a la Llibreria L'aranya firmant la seva nova novel·la 'Ana ha besado a otro'. 

Zamora es va fer un nom en el món de la televisió per la seva interpretació del personatge de Luna a la sèrie de 'Vis a vis'. També ha aparegut en altres sèries com 'El desorden que dejas' o 'Todo lo otro'. 

La cerdanyolenca no només ha estat protagonista davant de les càmeres. També té una trajectòria important al darrera: ha estat guionista de la segona temporada de la exitosa sèrie 'Élite' i ha dirigit sèries com 'Señoras del (h)Ampa' o 'Todo lo otro'.

A més a més, també destaca com a dramaturga. La seva novel·la 'Ana ha besado a otro' és una història que parla de les relacions i de l'amor, però des de la perspectiva de les emocions. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.