Accés gratuït a Ca n’Oliver i al MAC el primer diumenge de cada mes

Per accedir a les portes obertes del Poblat Ibèric de Ca n'Oliver caldrà inscriure’s prèviament

El Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver i el Museu d’Art de Cerdanyola obriran les portes al públic de forma gratuïta un cop al mes, cada primer diumenge. La bona rebuda d’aquest primer diumenge 5 de setembre prediu èxit de cara a la propera jornada de portes obertes, el 3 d’octubre.  

L’horari d’accés gratuït el MAC s’ha establert al matí d’11 a 14 h, i no serà necessari avisar de l’assistència amb antelació. A més, amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya i del 12è aniversari del Museu d’Art de Cerdanyola, l’edifici estarà obert al públic també el cap de setmana de l’11 i el 12 de setembre. Els horaris seran de 17 a 20 h dissabte, i d’11 a 14 h diumenge.

D’altra banda, sí caldrà fer reserva per visitar Ca n’Oliver el primer diumenge de cada mes, també els matins però de 10:30 a 14:30 h. Per entendre encara millor com era el poblat ibèric que va estar habitat durant 500 anys a tocar de la ciutat, el museu ofereix una visita guiada a les 12 h.

Les persones interessades poden inscriure’s a través del telèfon 935804500, al mòbil 610 647 343 o al correu museucanoliver@cerdanyola.cat. Aquesta visita es recomana per a majors de 10 anys.

Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

Poblat Ibèric de Ca n'Oliver

 

Primer dia de portes obertes

Tant el MAC com el Poblat Ibèric valoren molt positivament la rebuda que ha tingut la jornada gratuïta del 5 de setembre. “Hem tingut gairebé 30 persones, que per ser principis de setembre és una bona xifra. La gent ha estat molt agraïda. Han vingut també interessats de fora de la ciutat expressament a fer la visita”, asseguren des del Museu d’Art de Cerdanyola. De fet, a nivell de visites mensuals, diumenge és el dia que més visites rep.

La tècnica de patrimoni de Ca n’Oliver, Marta Argelagués, també ha percebut l’èxit de la jornada: “Durant tot el matí ha anat venint gent, la majoria de Cerdanyola, cosa que demostra que si la gent de Cerdanyola coneix el patrimoni, el visita”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.