Les activitats infantils de la Festa de Tardor fan un salt de qualitat

Els espatacles de música, circ i malabars i la matinal de jocs de dilluns seran alguns dels protagonistes de la Festa de Tardor més infantil

Les activitats infantils de la Festa de Tardor d'enguany se centraran, sobretot, a partir del dissabte 11 de novembre. Tal i com va explicar la Comissió de Sant Martí aquest any li han volgut donar "un salt de qualitat a les activitats infantils", que comptaran amb espatacles de música, circ, la matinal de jocs de dilluns o el correfoc infantil, entre d'altres. 

Els més petits de Cerdanyola, ja van poder gaudir dels Contes i llegendes de Sant Martí el diumenge passat als Jardins de Ca n'Ortadó. L'activitat organitzada pel Museu d'Història de Cerdanyola va aplegar a desenes d'infants, que van escoltar atents les històries a més de participar en la recerca d'objectes amagats pels jardins.

Activitat infantil contes i llegendes de Sant Martí. FOTO: Nora MO

Activitat infantil contes i llegendes de Sant Martí. FOTO: Nora MO

 

Més enllà d'aquesta activitat, el tret de sortida el donaran els membres del Consell d’Infància i Adolescència de Cerdanyola, que seran els encarregats de fer el pregó des del balcó de l'Ajuntament aquest divendres 10 de novembre a les 18 h. 

Un dels espectacles que més seguiment tindrà serà el que oferirà el Campament Medieval als Jardins de Ca n'Ortadó. L'activitat s'allargarà durant tot el cap de setmana, tant dissabte com diumenge. Ambdós dies de 12.30 h a les 17.30 h tindrà lloc una demostració d’oficis, una exposició de vestits i armament i es faran justes de cavallers a peu; i de les 11.30 h a les 16.30 h hi haurà tallers per ensenyar als infants a fer estendards.

Més info: Consulta tota la programació de la Festa de Sant Martí

 

Malabars, música, titelles i molt més

El dissabte a les 16 h serà el torn de la Companyia Passabarret amb el seu espectacle de malabars Versus. 

 

 

La Rita i en Boca tornen de cap al circ amb un espectacle en què la música i els malabars protagonitzen alguns dels seus millors números. Cançons, el seu reflexiu clàssic de diàbolo contemporani, algun fragment del seu fascinant "Cabaret Txorras" i altres sorpreses en un show únic en el que us podem garantir que alguna cosa sortirà malament… tot i que sempre trobaran una sol.lució noble per solventar-ho.

El diumenge a les 16.30 h tindrà lloc l'espectacle Les aventures d'en Matito de la Companyia Matito, un espectacle de titelles que farà riure a petits i grans.

Espectacle 'Les aventures d'en Matito' de la Companyia Matito. FOTO: Cia Matito

Espectacle 'Les aventures d'en Matito' de la Companyia Matito. FOTO: Cia Matito

 

Matito té un amic molt especial, el Gall Antonio. Sí, és un gall i se l’estima molt. De vegades li fa vergonya d’explicar-ho a la gent, malgrat això Matito decideix regar més i més aquesta amistat, com si fos un arbre. I tant ell com l’Antonio tindran una dolça recompensa: aprendre a ser excel·lents amics. Un espectacle tendre, on cada escena es desenvolupa delicadament amb humor i simpatia, on veurem que les petites coses del dia a dia, són grans oportunitats per créixer.

Seguidament, el correfoc infantil recorrerà els carrers més cèntrics de la ciutat des de la plaça Sant Ramon fins a la plaça de Francesc Layret. Es tracta d'una activitat a càrrec de la Colla Joves Diables de Cerdanyola que ja és tradició a la ciutat.

El dilluns, festiu local a Cerdanyola, serà el dia més activitats infantils. Al matí tindrà lloc la Matinal d’activitats infantils amb la col·laboració de les entitats locals Associació d’Artistes Plàstics, Penya d’Escacs Espai Infantil i Fundació Catalonia. A més, la matinal oferirà un pati de jocs amb quatre espais diferenciats: IX-Menuts, Circuit de minimotos, Escales musicals i Jocs tronats. The Bellbou Mag Karlus farà d’animador al llarg de la jornada.

Per acabar, a les 16.30 h del mateix dilluns arribarà l'espectacle Balambambú amb la Companyia Pentina el Gat. Rock&Roll, ska, rumba catalana, salsa, samba i molt més. Tres músics i un animador enfilats a l’escenari us faran passar una bona estona cantant, ballant i jugant. Danses, reptes, cançons, tot s’hi val per passar-ho molt bé. Música en rigurós directe, al 100%. Espectacle recomanat per edats compreses entre els 0 i els 99 anys!!

 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram.